DIN DRAGOSTE PENTRU ANIMALE

by - noiembrie 27, 2014

Ma uitam pe net cand am gasit articolul acesta care m-a impresionat si am zis sa-l impartasesc cu voi. Mi se pare dragut din partea lor sa organizeze o strangere de fonduri pentru ajutorarea animalelor fara familie. Ce parere aveti?


DIN DRAGOSTE PENTRU ANIMALE
Fundatia Speranta, Intercom Film si The Light Cinema va invita la PADDINGTON.

Prezenta numeroasa, suportul neconditionat, sustinerea pozitiva si ajutorul vostru la ultimul eveniment dedicat animalelor, care a avut loc in octombrie 2013 la The Light Cinema, ne-au determinat sa organizam si in acest an, in preajma sarbatorilor de iarna, un eveniment similar care are acelasi obiectiv: ajutorarea animalelor.

Prin urmare, va invitam vineri, 12 decembrie, ora 20.00, la The Light Cinema la o vizionare speciala pentru toti iubitorii de animale, cu scopul de a strange fonduri pentru ajutorarea animalelor aflate in adapostul Fundatiei Speranta.
Donatia este in valoare de 55 lei/persoana si include bilet la filmul Paddington, bautura racoritoare si popcorn. Toate fondurile colectate in cadrul acestui eveniment vor fi donate integral catre Fundatia Speranta si astfel veti ajuta la adapostirea, ocrotirea si ingrijirea animalelor fara familii: www.caini-fundatiasperanta.ro . 

Sinopsis: Popularul ursuleţ din Peru, erou al mai multor cărţi pentru copii publicate în Marea Britanie, îşi face apariţia pe marele ecran! Ajuns din junglele îndepărtate în mijlocul Londrei, Paddington speră să-şi găsească în sfârşit un cămin. Chiar când toate speranţele îi păreau năruite, simpaticul urs dă peste familia Brown care îl primeşte în mijlocul ei. Viitorul pare luminos pentru Paddington, dar problemele încep când Millicent (Nicole Kidman), o femeie lipsită de inimă şi împătimită de taxidermie, devine obsedată să-l aibă pe micul Paddington în colecţia sa de animale împăiate.
Cu: Nicole Kidman, Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters 

Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona de la casele de bilete din incinta The Light Cinema sau online pe: www.lightcinemas.ro

Va asteptam cu drag!
The Light Cinema, Intercom Film si Fundatia Speranta

- Diana 

You May Also Like

0 comments