Voi ce faceti vineri seara? | Evenimente

by - iunie 17, 2015

Hey, hey, hey! Scuzati absenta de pe blog, insa in ultimele zile nu prea eram in stare sa fac un post cap-coada *point at all those reviews* Daaaar am reusit, in sfarsit, sa scap de povara numita ultima-saptamana-de-scoala-in-care-nimeni-n-are-chef-de-nimic si sa astept frumos premierea de vineri :D

Asa, ca tot veni vorba de ziua de vineri... Vara asta mi-am propus sa-mi deschid orizonturile atat in materie de cultural cat si social astfel ca am inceput sa caut tot felul de evenimete prin Bucuresti cu care sa-mi omor timpul. M-am gandit sa impartasesc cateva cu voi cu ocazia terminarii definitive a unui alt an scolar. Enjoy ;)


* Festivalul International de Folclor "Muzici si Traditii in Cismigiu" *


Cand: incepe de pe 19 iunie, adica de vineri si tine pana pe 21 iunie, adica duminica
Unde: Parcul Cismigiu *duah* | Bucuresti

Acest eveniment ne promite un intreg program artistic de traditie si voie buna: parada costumelor populare, folclor reinterpretat la Fân Zone, targ de mestesugari, zona gastronomica, ateliere si multe altele. Daca ati trecut zilele astea pe bulevard (Regina Elisabeta), puteati sa vedeti casutele special amenajate si frumos decorate.


* Noaptea Institutelor Culturale 2015 *


Cand: 19 - 21 iunie (de vineri pana duminica)
Unde: British Council Romania si nu numai | Bucuresti

Un fel de Noapte a Muzeelor de care profita si Institutele Culturale din Bucuresti printre care si Institutul Francez, Institutul Cervantes, British Council si multe altele. Prin aceasta experienta avem oportunitatea de a ne familiariza cu traditiile, mancarea sau atmosfera din alte tari. Fieare Institut promite un program interactiv, expozitii interesante si o seara de neuitat.


* Sezatoarea lui PANDAA *


Cand: vineri, 19 iunie
Unde: Parcul Herastrau | Bucuresti

Eveniment organizat in cadrul P A N D A A - Proiectul ANti-Discriminare Aici si Acum, FPDL, Youth Voice Romania in parteneriat cu ART Fusion, Active Watch si Cere Participare de catre elevi ai Colegiului National "Gheorghe Lazar" si Colegiului National de Informatica "Tudor Vianu". Un mars simbolic plin de momente artistice si ateliere, presarat cu cateva scurtmetraje romanesti. Un loc numai bun de socializare :)


* Bucuresti - 2021, traseu cultural pietonal ARCEN | Explorare prin plimbare *


Cand: in zilele de vineri din datele de: 19 iunie, 26 iunie, 3 iulie, 10 iulie
Unde: Punctul de plecare va fi Hanul Gabroveni | Bucuresti

V-ati gandit vreodata ce povesti ascund cladirile din Bucuresti? Toate casele istorice si atractiile turistice isi deapana povestile in aceasta "explorare prin plimbare". La initiativa ARCEN suntem invitati la o calatorie in timp sa descoperim frumusetea istorica a cladirilor din capitala.


* Retro Party - concert, cocktails & groove *


Cand: vineri, 19 iunie
Unde: La Un Ceai | Bucuresti

La fel ca toate celelalte evenimente marca La Un Ceai si aceasta garanteaza voia buna, relaxarea si detasarea de cotidian. Acum ne intorcem in timp, in urma cu mai bine de 50 de ani si savuram deliciile vremii. Un cocktail alaturi de cel mai bun prieten pe funalul unei muzici de jazz, sa spunem, ar face seara perfecta.

Ei, ce va face cu ochiul? Eu as merge la toate, insa unele se intersecteaza ca timp. Totusi la 3/5 (Muzica si traditii in Cismigiu, Noaptea Institutelor Culturale - British, Explorare prin plimbare) voi fi prezenta cu siguranta ;)

- Diana

You May Also Like

1 comments

  1. Ce bine o fi sa locuiesti in Bucuresti... Vreau si eu :o3 atatea evenimente si posibilitati, sa te tot plimbi vara de colo colo.

    RăspundețiȘtergere