În curând la Editura ARTHUR!

by - mai 24, 2016


Viața la fermă are regulile ei și fiecare zi seamănă cu alta. Dintr-o cușcă mică, Muguraș privește păsările care umblă în voie prin poiată. Tânjește după libertate, dar cea mai mare dorință a ei este să-i fie lăsat măcar un ou și să aibă și ea un puișor.

Într-o zi visele ei devin atât de puternice, încât sparg cușca din care nu mai ieșise niciodată.

Și atunci începe drumul lui Muguraș prin lume: stă sub salcâmul care a ajutat-o să nu-și piardă speranța, își face un prieten și are de înfruntat bunele și relele care vin odată cu îndrăzneala de a-și trăi propria viață.







Nic e mare năstrușnic. Mama și tatăl lui sunt atât de obișnuiți cu năzdrăvăniile pe care le face, încât nici nu-l observă atunci când e cuminte. Fratele lui, Robert, e copilul perfect. Ajută la treburile casei, vorbește politicos. Mama și tata sunt atât de obișnuiți cu perfecțiunea lui, încât dau din principiu vina pe Nic pentru orice boacănă.

Însă năstrușnicia nu se oprește între pereții casei. Stai să vezi când ajunge Nic la injecție! Sau când are spectacolul de dans! Sau când pleacă în vacanță cu cortul!







De la câştigătoarea Red House Children's Book Award 2012

De la câştigătoarea Waterstones Children's Book Prize 2012

ASTA e EXPRESIA de pe faţa mea când îmi vine o IDEE GENIALĂ (se-ntâmplă DES). Lui Marcus îi place să CREADĂ că are idei bune. Dar majoritatea sunt nişte TÂMPENII. Când unchiul Kevin zice că e EXPERT în TOATE, tata face faţa asta. Şi aşa arăt eu când PĂRUL Deliei arată GROAZNIC.





Plus câteva reeditări :|






You May Also Like

0 comments