Recenzie „THE AMAZING SPIDER-MAN” #5

by - mai 08, 2016



• Pe scurt •



Cel mai mare și bine păzit secret al lumii lui Spider-Man are un nume, iar acela este „SILK”! Cine este această femeie misterioasă și ce legătură are ea cu Black Cat și cu Electro?!


Mulțumesc mult Lex Comics pentru acest număr!

Comandați de aici :)


• Părerea mea •


După ce a stat o vreme în capul lui Spiderman, Dr. Octopus s-a hotărât să-l lase în pace. Însă cât timp a fost Spiderman, s-a asigurat că îi termină doctoratul, înființează „Parker Industries” și își face o nouă iubită, pe Anna Maria Marconi. Acum, Peter are control total asupra corpului său, dar nu știe ce s-a întâmplat tot timpul cât Dr. Octopus a fost la comandă. Asta înseamnă că încă încearcă să se acomodeze cu situația și cu Black Cat care, cândva iubita lui, acum îl urăște.


Pot spune că în tot acest număr, Black Cat face regulile! Singura ei țintă acum e Spiderman. Vrea să-l facă să plătească pentru ceea ce i-a făcut pentru că acum, „numele tău nu face nici cât o ceapă degerată.” (așa cum i-a spus Țiparul) Și în timp ce Black Cat plănuiește să-și repare reputația, Spiderman are alte... „probleme”. Căci după ce a găsit-o pe Cindy Moon și a eliberat-o, a aflat că și ea are puteri de păianjen. Probabil același păianjen a mușcat-o și pe ea. Acum, iese în lume sub numele de Silk și se pare că e un update a ceea ce e Spiderman cu adevărat. Acum, între cei doi există un fel de chimie. „Abia am cunoscut-o. Nu știu nimic despre ea... Decât că nu-i pot da drumul! Nu mă pot opri!

Într-un alt plan, J. Johan Jameson își face debutul la știrile prin cablu și trebuie să-i ia interviu unei reprezentante de la „Parker Industries”, Anna Maria Marconi. Însă aceasta nu e de găsit (spoiler din numărul trecut: Black Cat a răpit-o :D), așa că în locul ei o să vină chiar Peter, fratele vitreg al lui Jameson (?!?!?!) (say whaaaat?) (Okay, asta e nouă până și pentru mine o.O)


În timpul transmisiunii live, Black Cat și Electro atacă. Reușește Peter să devină Spiderman fără ca cineva să observe?

Numărul ăsta mi-a plăcut super-mult (cred că asta zic la fiecare număr din Spiderman ^^”), iar grafica e absolut genială. Am râs mult la numărul ăsta și încă sunt în șoc după faza cu „fratele meu vitreg”. Iar finalul, oh, ăla mi-a pus capac! Chiar vreau următorul număr și îl vreau acum pentru că Black Cat e pe cale să facă ceva groaznic. Dar supereroii mereu câștigă, nu? Adică, așa ar trebui, cel puțin. Sper să fie așa!


Știe Silk cine se ascunde în spatele măștii de Spiderman? Cum decurge interviul și ce se întâmplă cu J. Johan Jameson? Când atacă Black Cat și Electro, reușesc Silk și Spiderman să le facă față? Chiar dacă puterile lui Electro sunt mai mari ca până acum? Finalul te face să rămâi uimit și ești gata să dai pagina să afli ce se întâmplă, dar de fapt mai ai de așteptat ceva până la numărul viitor. Un număr super-bun care te ține în priză ceva mai multe decât până acum. Nu știu de voi, cei care ați citit acest număr, dar eu nu mai am răbdare până la numărul viitor. Iar ceilalți, trebuie să citiți banda asta desenată ASAP *.* !


• Nota •

A FOST GROZAV/Ă





You May Also Like

0 comments