Recenzie „THE WALKING DEAD” #26

by - iunie 26, 2016



• Pe scurt •

După ce au eliberat Sectorul A și au găsit costume de protecție antiglonț, Rick și Glenn s-au echipat cu ele și au ieșit în parcarea închisorii pentru a căuta benzină cu care să alimenteze genratorul. Odată ajunși acolo, au fost surprinși să vadă zburând pe deasupra lor un elicopter. Ce se întamplă mai departe aflați în paginile acestui număr!

Vârsta: +16 ani

Mulțumesc mult EatComics pentru acest număr ^.^ !

Îl puteți comanda de aici.


• Părerea mea •


Dacă până acum nu se întâmplau prea multe chestii într-un număr, de acestă dată pare că s-au întâmplat prea multe! :))

Acestă lume postapocaliptică e groaznică! Rick și alți supraviețuitori s-au adăpostit în această veche închisoare și au reușit să țină armada de zombi la distanță cu ajutorul gardurilor de sârmă. Dar pentru cât timp? În închisoare au găsit un generator și cu puțin noroc, vor reuși să-l pornească și să aibă în sfârșit lumină, curent. Dar pentru asta le trebuie benzină!


Așa se face că și-au luat inima în dinți și au ieșit din adăpost, îmbrăcați până în dinți în haine antiglonț, Rick și Glenn. Au reușit să ajungă în parcarea închisorii după ce au omorât câțiva morți vii, dar mare le-a fost surpriza când au văzut un elicopter pe cer. Sunt de la știri? De la armată? Nu mai contează căci elicopterul pare să se prăbușească...

Întorși la intrarea în închisoare, începe să le povestească și celorlați despre elicopter și despre planul lor de a pleca în căutarea lui. Trebuie să fi fost oameni în el, așa că poate aflau de unde au venit, dacă mai sunt și alți supraviețuitori și tot așa. Și aveau să ajungă acolo cu una dintre mașini... pe care Glenn a pornit-o fără cheie! Michonne se oferă să-i însoțească și așa pleacă cei trei în căutarea elicopterului prăbușit. „Sunt mulți umblători pe aici--se duc direct spre închisoare de parc-ar ști că-i acolo.” În călătoria lor aflăm mai multe despre trecutul lui Michonne, al lui Rick, dar și al lui Glenn. Nu se dovedesc atât de „curați” pe cât ai crede!


În paralel, în închisoare, se fac redistribuiri de celule. Acum că or să aibă curent în curând și că au mai verificat un sector, nu vor mai trebui să stea înghesuiți și pot să se simtă ca acasă. „Cred că am început să ne simțim mai în siguranță (...) Și, cu tot mobilierul din Sectorul A, ar trebui să amenajăm frumos locul ăsta.” Gemenii primesc noi „părinți”, iar Carol îi face o propunere ciudată lui Lori.


Mi s-a părut un număr mult mai bun, mai plin de evenimente și mai intrigant. Carol deja mi se pare bizară, iar Michonne parcă nu mai e așa de acră. Sunt tare curioasă de cum or să meargă lucrurile pentru că am văzut ceva mici spoilere din reviste și oh, se întâmplă o grămadă de chestii! Așa că eu zic că merită să le dați o încercare ;)

Cine se afla în elicopter? Ajung Rick, Glenn și Michonne teferi la el? Ce se mai întâmplă în închisoare și cum reacționează Lori la propunerea lui Carol? O bandă desenată care devine din ce în ce mai plină de viață, care te ține în priză, curios să afli ce se întâmplă mai departe! V-o recomand cu drag, alături de o ciocolată amăruie :3



• Nota •

A FOST SUPER




• Celelalte numere •

* click pe fiecare pentru a citi recenzia *




You May Also Like

0 comments