Recenzie „IRON MAN” #9

by - august 19, 2016


Mulțumesc super mult Lex Comics pentru acest număr!

Îl puteți comanda de aici.

Căpățâna Morții și Iron Man fac echipă pentru a vâna un criminal feroce. Nu asta e problema. O navă plină de badooni morți. Nici asta e problema. Problema e ceea ce găsește Tony în măruntaiele acelei nave. Și e o problemă mare de tot. Iată primul episod din cel mai interesant serial cu Tony Stark de anul acesta.



Bun... nu m-am așteptat la asta *.* 

Inima voldi a fost furată! Iar Lacrima voldi a fost atacată de Uriași. Acum nu a mai rămas nimic din planeta lor. Cine e responsabil pentru toate stricăciunile?


Tony Stark aka Iron Man e gata să se alieze cu cel mai mare vânător de recompense din univers, Căpățâna Morții, pentru a-l prinde pe cel care a distrus Lacrima voldi. Dar cine e această persoană? Sau să zic robot? „S-a prezentat ca 451. Nu știu dacă e numele lui real.” Dar oare e Căpățâna Morții de încredere? Unde-l duce pe Iron Man?


Prezența misterioasă a acestui robot numit 451 îl face pe Tony și mai curios și precaut în privința celor din jur. Doar că robotul poate că nu-i este dușman, ci dimpotrivă, poate că vrea s-l ajute. Și cumva, tatăl lui Tony are un rol în toată povestea asta...


Cred că numărul ăsta e mult mai bun decât cel anterior, atât prin replici, cât și prin prezența celor două persoanje „negative”. Căpățâna Morții și 451 nu se dovedesc a fi atât de malefici pe cât par a fi, iar ceea ce ajunge Tony să afle în final îi poate schimba viața pentru totdeauna.


Dacă până acum l-am văzut pe Tony supereroul, cel care salvează vieți și face dreptate, acum avem de-a face cu latura sa sensibilă, umană, vulnerabilă. Oare e asta o metodă de-a robotului pentru a-l prinde pe Tony cu garda jos și apoi pentru a-l ataca? Ce legătură e între robot, Tony și tatăl acestuia? Un număr bun, cu un final și mai bun și total imprevizibil. Vă recomand această bandă desenată pentru că devine din ce în ce mai bună cu fiecare număr!







* click pe copertă pentru a citi recenzia numărului trecut *



You May Also Like

0 comments