În curând la Editura LITERA!

by - octombrie 25, 2016

Continuarea romanului „Înainte să te cunosc” de Jojo Moyes - „După ce te-am pierdut”
 
Când o poveste se sfârșește, alta începe...

Lou Clark are o mulțime de întrebări. Cum de a ajuns să lucreze într-un bar din aeroport și să-și petreacă timpul urmărindu-i cu privirea pe cei care pleacă spre alte locuri? Sau de ce nu se simte încă acasă în apartamentul pe care îl are deja de un an? Oare familia ei o va putea ierta pentru ce a făcut cu optsprezece luni în urmă? Și va reuși vreodată să treacă peste iubirea vieții ei? Ceea ce Lou știe sigur e că ceva trebuie să se schimbe.

Apoi, într-o noapte, la ușa ei bate cineva. Dar oare străina care îi apare în prag are răspunsurile pe care ea le caută sau îi aduce doar alte întrebări? Dacă închide ușa, viața ei va continua ca până acum: simplă, ordonată, sigură. Dacă o deschide, va risca totul. Însă Lou a făcut cândva o promisiune: să trăiască. Și, dacă vrea să o respecte, va trebui să deschidă larg ușa...

Amuzant, surprinzător și emoționant, cu personaje care inspiră în același timp optimism și melancolie... Un roman provocator și captivant, care reușește să surprindă întreaga complexitate a iubirii.” - People Magazine

Primul volum:



Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor „Ultima scrisoare de dragoste”, „Fata pe care ai lăsat-o în urmă” și „Înainte să te cunosc”, roman vândut în peste 8 milioane de exemplare.

După terminarea școlii a avut mai multe meserii, înainte de a studia sociologia atât la Bedford College cât și la Royal Holloway, respectiv Universitatea din Londra. Cu un stipendiu finanțat de The Independent, primit în 1992, a putut în cele din urmă să studieze cu succes jurnalismul la City University London. Cu excepția, anului 1994, când a trăit în Hong Kong și a scris pentru Sunday Morning Post, Moyes a lucrat aproape zece ani la Independent în diferite funcții.

În anul 2002, a debutat ca scriitoare cu romanul Sheltering Rain. Cu al doilea roman al ei, Foreign Fruit, câștigă pentru prima dată Romantic Novel of the Year Award, Romantic Novelists' Association. În 2011 a primit premiul pentru a doua oară, ceea ce doar câțiva scriitori au reușit, și anume pentru romanul The Last Letter From Your Lover.

Cel mai mare succes de până acum l-a avut cu romanul apărut în anul 2012 Me Before You. Romanul a fost tradus în peste 31 de limbi. Compania americană MGM a obținut în ianuarie 2013 drepturile de ecranizare pentru Me Before You.

Moyes este căsătorită și are trei copii. Locuiește din 2000 în Saffron Walden, Essex.

You May Also Like

0 comments