În curând la Editurile PALADIN & ART!

by - noiembrie 24, 2016


Viaţa e grea pentru Dexter Morgan. Nu e uşor să fii singurul criminal în serie din lume cu principii morale, mai ales dacă lucrezi pentru poliţia din Miami. Ca să evite suspiciunile, Dexter e nevoit să se ascundă sub masca normalităţii: îşi petrece timpul cu iubita lui, Rita, şi copiii acesteia, transformându-se treptat într-un ucigaş domesticit. 


Dar când un psihopat mai periculos decât el începe să facă victime în Miami – lăsându-l până şi pe Dexter înmărmurit – şi când însăşi sora lui este implicată în caz, Dexter e nevoit să iasă din ascunzătoare şi să vâneze monstrul. Asta dacă nu cumva ajunge să fie el cel vânat...

Un roman întunecat şi complex. Povestea pe care ne-o prezintă Lindsay este îndrăzneaţă şi, în mod neaşteptat, plină de umor.” - USA Today
O operă de artă macabră.” - The Miami Herald



Născut la 14 iulie 1952, Jeff Lindsay (pe numele său adevărat Jeffry P. Freundlich) a publicat o serie de romane de suspans în anii '90 ai secolului trecut, însă a devenit cu adevărat cunoscut abia în 2004, odată cu prima carte care-l are ca protagonist pe Dexter Morgan și care cuprinde șapte romane, cel din urmă, Dexter''s Final Cut, fiind publicat în 2013. Darkly Dreamind Dexter (Dexter. Vise întunecate) a stat la baza unui seria TV de succes. 



Primul volum:





„Întreab-o pe Alice” este povestea fascinantă și în același timp terifiantă a unei adolescente care se confruntă cu problemele obișnuite ale vârstei: își dorește să fie populară, să aibă un prieten, i se pare că ar trebui să țină o cură de slăbire etc. Dar viața i se schimbă radical în momentul în care începe să consume droguri. 

Emoționant și sensibil, jurnalul ei este mărturia cutremurătoare a luptei cu dependența, care o pune în situații dintre cele mai periculoase. Tânăra va înfrunta viața pe stradă, violența, ospiciul, anturajul periculos ‒ totul, paradoxal, numai din dorința de a duce o viață normală. 
Această carte extraordinară pentru adolescenţi este o dovadă a realităţii înspăimântătoare şi a literaturii de calitate.” - The New York Time

Sunt super uimită că urmează să apară și la noi această carte. Încerc în prezent să o citesc și nu pot spune că m-a dat pe spate. Este totuși o lectură okay... Îmi place coperta - e atât de dark încât mă face să vreau să citesc cartea fără să mai fie nevoie să-i citesc descrierea -, însă ar fi mers și cea originală.


You May Also Like

0 comments