Hot on Top #2

by - decembrie 29, 2013

2. Isla Fisher


Nume real: Isla Lang Fisher 
Locul naşterii: Muscat, Oman 
Data naşterii:03.02.1976 (37 ani) 
Ocupaţie: Actriţă, producătoare 
Zodia: Vărsător

     Fisher s-a nascut in Muscat, Oman, avand parinti scotieni, de origine din Bathgate si Stranraer. Impreuna cu familia sa a locuit in Muscat pentru ca tatal ei era bancher  pentru Natiunile Unite. A fost numita dupa dupa o insula din Scotia, Islay. Are patru frati. Si-a petrecut copilaria in Bathgate, pana ce s-au mutat cu totii in Perth, Australia, cand avea doar noua ani. Spune ca a avut parte de o copilarie frumoasa petrecuta mai mult in aer liber.  A aparut in reclame, la televiziunea australiana, la varsta de noua ani, inainte de a obtine roluri in show-uri TV pentru copii: Bay City, Paradise Beach.
     A invatat la Methodist Ladies' College si a jucat roluri principale in piesele scolii. Din 1994 pana in 1997 a interpretat rolul lui Shanon Reed in soap opera de succes Home and Away.
     Dupa ce a parasit serialul, Fisher s-a inscris la o prestigioasa scoala de arte si teatru din Paris. In 2002 a obtinut rolul lui Mary Jane in filmul Scooby-Doo si a angajat un agent american care sa o reprezinte. Un rol important in comedia Wedding Crashers, alaturi de Vince Vaughn si Owen Wison, i-a adus premiul Breakthrough Performance Award la MTV Movie Awards.
     In 2006, Fisher este Becca, in drama London, alaturi de Jessica Biel, Chris Evans si Jason Statham. In 2007, joaca in thriller-ul The Lookout si in Hot Red. In 2008 apare in Wedding Daze, si in Definitely, Maybe alaturi de Ryan Reynolds si Abigail Breslin. Fisher a scris, de asemenea, impreuna cu Amy Poehler, un scenariu intitulat Groupies si un alt proiect  numit The Cookie Queen.
Este cunoscuta pentru rolul Rebeccai Bloomwood in "Confessions of a Shopaholic", unde interpreteaza o obsedata de cumparaturi care ajunge sa realizeze greselile facute. Pe Isla o putem vedea jucand in "The Great Gatsby", dar si in ultimul ei film, "Now you can see me".


     Fisher locuieste impreuna cu sotul ei, comediantul Sacha Baron Cohen, in Londra. L-a cunoscut pe Cohen la o petrecere in Sydney, Australia. Fisher s-a convertit la iudaism dupa trei ani de studii si a luat numele evreu Ayala. In octombrie 2007, Fisher a dat nastere unei fetite, Olive, primul copil al cuplului. Pe 15 martie 2010 s-a casatorit intr-o ceremonie restransa cu Cohen.

Isla si Cohen, impreuna cu Leo si Tobey
Isla si cele doua fetite ale cuplului




Incercand sa-si urmaeze visul - acela de a juca la Hollywood -, Isla incepe sa joace in reclame TV, apoi sa dea auditii pentru diferite roluri. Vazand ca rolurile pe care le primeste sunt putine, la varsta de 18 ani a scris cu ajutorul mamei ei doua romane, "Bewitched" si "Seduced by Fame", care au devenit bestseller-uri. 







You May Also Like

0 comments