In curand la Editura NEMIRA!

by - iulie 08, 2015

Prima parte din seria OUTLANDER

Povestea care a stat la baza serialului OUTLANDER

Anul 1945. Claire Randall, fosta sora medicala, se intoarce din razboi și pleaca cu sotul intr-o a doua luna de miere. Dar o stanca magica descoperita intr-un loc misterios o transforma intr-o calatoare in timp, care se trezește brusc intr-o Scotie macinata de lupta, in Anul Domnului… 1743.

Azvarlita intr-un alt secol de forte pe care nu le intelege, protagonista trebuie sa infrunte conspiratii și primejdii care ii ameninta viata… și ii pun la incercare inima. Destinul i-l scoate in cale pe tanarul razboinic James Frazer si Claire trebuie sa aleaga intre fidelitate si dorinta, intre doi barbati, intre doua vieti.

O carte captivanta si emotionanta… care evoca impresionant tinutul si legendele Scotiei.“ - Publishers Weekly

Gabaldon nu doar ca stapaneste arta detaliului, ci are si talentul de a crea personaje memorabile sau de a scrie incredibile scene de sex.“ - Locus


Am devorat serialul si vi-l recomand! Poate putin cu limita de varsta pentru scenele mai explicite, dar merita. Pentru o iubitoare de istorie ca mine e de neratat! In ceea ce priveste cartea, nu stiu daca am s-o achizitionez - cel putin nu la pretul de librarie #safimseriosiacum. Voi ce ziceti? ;)

You May Also Like

1 comments

  1. Hei, ai primit un tag de la mine: https://jessiebooksworld.wordpress.com/2015/07/09/the-sick-book-tag/

    RăspundețiȘtergere