In curand la Editura NEMIRA!

by - martie 06, 2016

Regele Scotiei a murit. Nobilii se lupta pentru putere, fara sa stie ca Edward al Angliei are planurile lui. Inspirat de o straveche profetie, viseaza de ani intregi la o cucerire nemiloasa, care va schimba soarta englezilor pentru totdeauna.

Pe acest teritoriu divizat, intr-o familie macinata de ambitii si tradari, traieste un baiat care se indreapta in forta spre maturitate. Drumul lui nu va fi niciodata simplu: va sluji dusmanul si-si va trada prietenul inainte de a-si gasi propria cale.

Dar Destinul i-a pregatit ceva.

Il cheama Robert Bruce si povestea lui incepe in Rebeliunea.

Robert Bruce este conturat cu mare versatilitate, personajul indepartandu-se de portretul consemnat in istorie.Rebeliunea e o lectura extraordinara.“ - Fantastic Book Review

Scenele de lupta sunt senzationale.“ - Daily Tel


Nu se compara cu nimic din literatura SF contemporana.“ - Adam Roberts

Matjek descopera intr-o librarie o lucrare misterioasa. Ideile din ea sunt atat de departe de tot ce s-a gandit ori s-a incercat vreodata, incat sunt cu adevarat infricosatoare. Intr-un oras al „Iutilor“, al jucatorilor din umbra si al djinnilor, doua surori planuiesc o revolutie. Iar la marginea realitatii, un hot ajutat de o nava ganditoare este pe cale sa deschida o cutie Schrödinger pentru angajatorul sau. In cutie isi poate gasi libertatea. Sau nu. Jean le Flambeur s-a intors si nu are timp de pierdut.

In mult asteptata continuare a volumului Hotul cuantic, Hannu Rajaniemi revine la universul fascinant pe care l-a creat in romanul sau de debut si ne dezvaluie planurile unui viitor sumbru pentru Pamant.

Printul fractal ne vorbeste despre marile probleme: nemurire si moarte, dragoste si tradare, dar mai ales despre puterea povestilor.“ - Adam Roberts

Primul volum:


You May Also Like

0 comments