Recenzie „THE AMAZING SPIDER-MAN” #8

by - august 20, 2016


Mulțumesc super-mult Lex Comics pentru acest număr ^-^ !

Îl puteți comanda de aici.

Să aruncăm o privire dincolo de CAPĂTUL SPIDER-VERSULUI! Lucrurile se complică. În planul de ansamblu, Spider-Girl și familia ei sunt atacați de forțele misterioase din culisele Spider-Versului! În planul prezent, Ms. Marvel îl scoate pe Spider-Man dintr-o încurcătură.


Okay, lucrurile încep să se complice... *.*

Ultima dată când povesteam despre Peter Parker și ce s-a mai întâmplat în viața lui era în mijlocul unei lupte colosale împotriva unei așa-zise Ms. Marvel. Ca aliat, Spider-Man o are pe noua Ms. Marvel, adică pe Kamala (despre care v-am povestit mai multe în recenzia trecută) și care apare ca supererou tot sub numele de... Ms. Marvel? 


În acest număr se pare că tânăra Kamala de dovedește a fi mai mult decât un fan al Păianjenului - aceasta îl ajută în lupta împotriva lui Ms. Marvel care s-a transformat acum într-un monstru gigantic și albastru cu aripi și foarte urât. De ce se luptă? Pentru că acestă Ms. Marvel-monstrul a furat un cocon extraterestru - ce Dumnezeu se poate afla în el de e așa de important? -, iar Peter ajutat de Kamala încearcă să-l recupereze. Reușesc ei să facă asta, mai ales că acest monstru are și câteva ajutoare?


În paralel, Cindy Moon are și ea parte de aventura ei pe de-o parte ca stagiar la un canal de televiziune și în timpul liber ca Silk - un fel de Spider-Man feminin updatat :)


Însă cred că cea mai intrigantă parte a benzii desenate este partea de final în care ne mutăm într-o altă dimensiune. Și aici avem un Păianjen... sau doi. Și un personaj negativ. Iar soarta tuturor agață de un fir de ață!

Mi-a plăcut la nebunie numărul ăsta, mai ales pentru că Ms. Marvel (Kamala, zic) își face apariția, dar și pentru că finalul a fost atât de neașteptat și de uimitor încât nu știu câtă răbdare mai am până la numărul viitor *-*


Reușesc Peter și Kamala să o învingă pe Ms. Marvel transformată în monstru și să ducă coconul în siguranță? Cine îl ajută pe monstru? Cum a decurs ziua lui Cindy? Cu ce univers facem cunoștință în finalul benzii? Un număr energic, cu situații neașteptate și un univers paralel. Vă super recomand acestă bandă desenată fie că sunteți fani sau nu, fie că ați mai încercat astfel de lecturi sau nu. Sunt sigură că o să vă placă de Păianjen!








* click pe coperți pentru a citi recenziile *


You May Also Like

0 comments