În curând la Editura ART!

by - septembrie 09, 2016

Boala lui Maddy, protagonista cărții, este pe cât de rară, pe atât de faimoasă. Pe scurt, e alergică la lume. Nu are voie să iasă din casă, n-a mai ieșit de șaptesprezece ani. Singurii oameni pe care-i vede în carne și oase sunt mama ei și Carla, sora medicală care o îngrijește.

Dar apoi, într-o bună zi, vine la casa de alături o camionetă. Maddy se uită pe fereastră și îl vede pe el. E înalt, suplu, îmbrăcat tot în negru – tricou negru, blugi negri, teniși negri și un fes negru care-i acoperă părul în întregime. O surprinde privindu-l și se uită fix la ea. Maddy îi răspunde la fel. Numele lui e Olly.

Poate că nu putem prezice viitorul, dar putem prezice câte ceva. De exemplu, Maddy e sigură că se va îndrăgosti de Olly. Aproape sigur va fi un dezastru.

O experiență de lectură realmente unică și frumoasă. Scrisul splendid se împletește cu desenele originale spunând o poveste fără pereche. Nu ai citit niciodată o carte ca asta.” - David Arnold, autorul cărții Ținutul țânțarilor

Îți vine să lași absolut tot deoparte odată ce-ai început s-o citești... E greu să nu fii mistuit de această poveste de dragoste lipsită de șanse.” - The Times, Londra

Absolut tot are de toate... romantism, pasiune și inteligență.” - Danielle Page, autoarea volumului Dorothy Must Die, bestseller New York Times




Nicola Yoon a crescut în Jamaica (insula) și Brooklyn (o parte din Long Island). Locuiește în prezent în Los Angeles, California împreună cu soțul și fiica lor, doi oameni pe care îi iubește mai mult decât orice pe lume. Absolut tot e romanul ei de debut.

Copiii deosebiţi aflaţi în grija lui Miss Peregrine îşi ţin fanii cu sufletul la gură până în ultimul moment. După două volume năucitoare, Ransom Riggs aduce în cea de-a treia parte a îndrăgitei serii, Biblioteca Sufletelor, deznodământul mult aşteptat. Jacob descoperă, în sfârşit, care este rolul său în lumea deosebiţilor, pe măsură ce abilităţile lui devin din ce în ce mai sofisticate. Alături de Emma şi Addison MacHenry, cel mai deosebit câine vorbitor, Jacob sare din prezent în trecut, dintr-o buclă în alta, pentru a-şi salva prietenii captivi într-o fortăreaţă în care strigoii ticluiesc cele mai diabolice planuri. Astfel, cei trei eroi ajung de pe străzile Londrei moderne în labirinticul Pogonul dracului, o mahala uitată de lume a Angliei victoriene. Aici se va decide, odată pentru totdeauna, soarta lumii deosebiţilor, într-o luptă pe viaţă şi pe moarte împotriva strigoilor şi a sufletelor-pustii.

După finalul plin de suspans al volumului Oraşul pustiu, cititorii se vor arunca fără să stea pe gânduri în noua aventură; şi nu vor fi dezamăgiţi.” - RT Book Review

Primele două volume:


 Citiți recenzia primului volum aici.


Ransom adoră să spună povești. Fie că le spune prin intermediul scrisului, sau fotografiei, sau prin ambele moduri. A crescut la o fermă de pe malul estic al Maryland-ului și într-o casă mica de pe plajă în Englewood, Florida. A început să scrie povești de când era foarte tânăr, la o mașină veche de scris. Când a mai crescut, a primit o cameră foto de Crăciun și de atunci a început pasiunea pentru fotografie. A început prin a scrie o carte despre Sherlock Holmes (The Sherlock Holmes Handbook), apoi a urmat Miss Peregrine. Acum, locuiește în Los Angeles cu soția sa, Tahereh Mafi (autoarea seriei Atingerea lui Juliette).



You May Also Like

2 comments

  1. Absolut tot sună așa de drăguuț ^^ Iar Miss Peregrine vreau de o veșnicie să o citesc, poate al treilea volum va fi motivația necesară :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum e momentul perfect să începi Miss Peregrine - au terminat de tradus toată seria ^.^
      xx

      Ștergere