Nou la Editura TREI!

by - noiembrie 22, 2016





Scrisori din trecut. Scrisori pentru viitor. Scrisori către sine. Scrisori către tine. Scrisori din inconștient. Scrisori pentru prezent. Poveștile autorului ne amintesc de Iubirile caraghioase ale lui Kundera, iar arhitectura textului ne poartă parcă de la psihoza Spumei zilelor a lui Boris Vian, până la Elefantul a dispărut al lui Murakami și înapoi la lumea iubirii ce nu va mai fi, din Scrisorarul lui Mihail Șîșkin.




În 2008, Mihnea Urs a decis să treacă Atlanticul, pentru a ajunge în orașul idolului său din copilărie, Leonard Cohen. Acolo, în Montréal, a studiat performance theatre la Concordia University. În 2012 a publicat romanul Cu capul în Non.

„Îţi scriu din Mont i Real” este cel de-al doilea roman al său.
„Cartea lui este uimitoare! Sper ca, într-o zi, repede, criticii s-o descopere și să adeverească uimirea mea.” (Ioan S. Pop despre romanul Cu capul în Non)

Volumul al doilea din seria „MARA DYER”

Adevărul despre abilitățile periculoase și misterioase ale Marei Dyer continuă să iasă la iveală!

Mara Dyer a crezut că poate fugi de trecut.

Dar nu poate.

A crezut că problemele sunt doar în mintea ei.

Dar nu sunt.

Nu-și imagina că, după tot ce s-a întâmplat, băiatul pe care-l iubește încă ascunde niște secrete.

S-a înșelat.

Povestea ei merge mai departe, iar alegerile pe care va trebui să le facă sunt teribil de grele. Spre ce se îndreaptă Mara Dyer de data aceasta?
„Ca și în prima carte a seriei, Mara Dyer. Începutul, cititorii se vor îndoi de sănătatea mintală a Marei, vor tinde să aibă încredere în psihologi și să pună sub semnul întrebării bunele intenții ale lui Noah. Iar deznodământul va fi cu atât mai neașteptat.” – Booklist
„Plină de suspans, romantică și cu o atmosferă ce alternează între vis și realitate, Mara Dyer. Transformarea e o poveste zguduitoare.” - School Library Journal
„Scena din finalul romanului e sur­prinzătoare – soluționează unele enigme și anunță un al treilea volum la fel de captivant.” - Kirkus Reviews

Michelle Hodkin a crescut în Florida, a mers la colegiu în New York și a studiat dreptul la Michigan înainte de a scrie primul său roman, Mara Dyer. Începutul, în 2011. Cartea a fost yalsa Reader’s Choice, iar continuarea, Mara Dyer. Transformarea, a intrat direct pe lista de bestseller New York Times.

Cărțile din trilogia Mara Dyer au fost publicate în cincisprezece țări.

O puteți vizita online la MichelleHodkin.com.

„Seria Mara Dyer îi va încânta deopotrivă pe iubitorii de intrigi polițiste, pe fanii genului fantasy dark, pe cei cărora le plac romanele de groază și pe cititorii care au o slă­biciune pentru romance.” - VOYA
Primul volum (click pe copertă pentru a citi recenzia):



Imaginează‑ți că ai uitat cei mai importanţi zece ani din viaţa ta.

De la autoarea bestsellerurilor „Secretul soțului” și „Marile minciuni nevinovate”

Când se trezeşte întinsă pe podeaua sălii de gimnastică, după o puternică lovitură la cap, Alice Love crede că este încă o tânără de două­zeci şi nouă de ani, dornică de distracţii, aflată la început de drum alături de un soţ minunat şi însărcinată cu primul lor copil.

Însă descoperă cu uimire că lovitura la cap i‑a şters ultimii zece ani din memorie şi că acum este o femeie de treizeci şi nouă de ani, cu trei copii și un bărbat care o urăște.

Cum e posibil ca viaţa ei să se fi schimbat atât de dramatic? Și de ce nu‑și amintește nimic?

Alice nu se mai recunoaşte şi nici nu‑i place persoana în care s‑a transformat. Trebuie să decidă dacă pierderea memoriei este un blestem sau o bine­cuvântare și cum să o ia de la capăt.
„O comedie romantică, amuzantă şi provocatoare, scrisă cu un fin simţ al observaţiei.” - Marie Claire
„O poveste dulce‑amăruie scrisă de o autoare talentată.” - Women's Weekly
„Stilul lui Moriarty este minunat: uneori nostim, alteori trist, dar mereu irezistibil.” - Good Housekeeping
Liane Moriarty a scris prima sa carte, Three Wishes, pentru examenul final de master la Macquarie University din Sydney. Înainte de a fi scriitoare, Moriarty a avut o carieră de succes în marketing şi publicitate. A publi­cat, de asemenea, mai multe cărţi pentru copii.

La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut romanele Secretul soţului și Marile min­ciuni nevinovate, care va fi serial TV, avându‑le în rolurile principale pe Nicole Kidman şi Reese Witherspoon.



Vor mai putea oare să regăsească bucuria de a trăi?

Un roman din seria „Elemente”

Stai departe de el, mi s-a spus. E crud. E lipsit de sentimente. Are mari probleme.

E ușor să judeci un om după trecu­tul lui. Să te uiți la Tristan și să vezi un monstru.

Dar eu n-am putut să fac asta. A trebuit să accept că e un om distrus pentru că și eu eram la fel.

Eram amândoi goi pe dinăuntru. Amândoi căutam altceva. Ceva diferit. Amândoi voiam să lipim la loc bucățile din trecutul nostru sfărâmat. Și apoi aveam poate să învățăm din nou să respirăm.

Elizabeth și-a pierdut iubirea vieții ei, dar când îl întâlnește pe Tristan Cole își dă seama că acesta a suferit o pierdere mult mai mare. Într-un accident de mașină, Tristan și-a pierdut atât soția, cât și copilul.

Impresionată și dornică să-l ajute, Elizabeth îl urmărește pe vecinul ei misterios, încercând din răsputeri să doboare zidul pe care acesta l-a ridicat în jurul său, să afle mai multe despre trecutul și despre sentimentele lui cele mai ascunse.

Tristan se deschide ușor-ușor în fața lui Elizabeth și își dă seama că două suflete rănite se pot lega mai ușor atunci când pierderile suferite sunt atât de asemănătoare.

Brittainy C. Cherry a fost dintot­deauna îndrăgostită de cuvinte. A absolvit Carroll University cu o diplomă în arta teatrului și în scriere creativă. Adoră să scrie scenarii, să interpreteze diverse roluri și, desigur, să danseze. Crede că toată lumea trebuie să se bucure de trei lucruri: cafea, ceai și vin! Locuiește în Milwaukee, Wisconsin, cu fami­lia ei. Când nu se ocupă de un milion de treburi sau inventează povești, probabil se joacă împre­ună cu animăluțele ei adorabile.




Un război interminabil.

Un erou invincibil.

O dragoste eternă.

Ultimul volum din trilogia „Half life”

Alianţa riscă să piardă războiul, iar arma ei supremă, vrăjitorul adolescent Nathan Byrn, îşi pierde încet minţile.

Cu toate omorurile din palmares, Nathan tot n-a reuşit să pună capăt regimului despotic al Consiliului Vrăjitorilor Albi din Anglia. Şi nici să-şi atingă ţelul personal: să se răzbune pe Annalise, fata pe care a iubit-o pe vremuri, înainte ca ea să comită o crimă de neconceput.

Gabriel, tovarăşul său cel mai apropiat, îl îndeamnă să fugă împreună şi să se stabilească într-un colţişor liniştit de lume. Însă e posibil ca nici măcar dragostea lui Gabriel să nu-l mai scape cu viaţă din război şi nici să-l salveze de sine însuşi.

Mai mult decât o simplă poveste cu vrăjitori şi vrăjitoare din Europa zilelor noastre, volumul final al trilogiei Half Life este o meditaţie dureroasă pe tema supravieţuirii şi exploatării, a binelui şi-a răului, precum şi a riscurilor pe care ni le asumăm atunci când iubim.
„Un final tulburător al unei trilogii… Melancolic, dar perfect autentic.” - Booklist
„O trilogie ce împletește magia, iubirea și realitatea dură a războiului.” - Kirkus Reviews
Sally Green locuieşte în nord-vestul Angliei. A avut diverse slujbe (plăcute şi mai puţin plăcute), apoi a deţinut chiar o funcţie importantă într-o companie. Însă viaţa ei s-a schimbat când şi-a descoperit bucuria de a scrie şi a început să pună pe hârtie poveştile la care a visat dintotdeauna. E o cititoare pasionată şi adoră plimbările în natură. În fiecare dimineaţă îşi propune... să bea mai puţină cafea.

La Editura Trei au apărut primele două volume ale trilogiei Half Life: Jumătatea Rea și Jumătatea Sălbatică.

Drepturile de publicare a trilogiei au fost vândute în 50 de ţări, iar Fox 2000 a achiziţionat drepturile de ecranizare.

Primele două volume:



You May Also Like

0 comments